Vakantiewoning “DE KLUMP” op Terschelling - Bouwteam van der Horst

“DE KLUMP” op Terschelling.
Aan en verbouw van vakantiewoning.

Begin van dit jaar hebben we van februari tot en met april een vakantiewoning op Terschelling mogen verbouwen. De familie Klumpenhauer heeft deze woning al jaren binnen de familie en wil deze traditie nog jaren voort zetten. Daarom heeft men toen besloten om de woning een grondige opfris beurt te geven en tevens werdt de mogelijkheid gelijk benut om de maximale uitbreiding te realiseren.

De plannen werden gezamenlijk op papier gezet en na het doorlopen van het volledige vergunning traject kon in februari de sloophamer ter hand worden genomen. Al snel werd duidelijk dat de verbouwing een serieuze grote aan zou nemen en in rap tempo werdt er een mooi stuk bijgebouwd en achtereenvolgens de badkamer, toilet, slaapkamers en woonkamer onder handen genomen.

De drie kleine slaapkamers zijn samengevoegd en aangepast naar 2 kamers. Een derde, nieuwe, slaapkamer is nu in de nieuwe aanbouw gesitueerd. Daar is ook de nieuwe keuken geplaatst en door het aanbrengen van de tuindeuren aan de zuidwestzijde kan men nu genieten van een extra terras, waar je vanuit de keuken zo oploopt.

De saunadouche en het heerlijke ligbad en klassieke haard maken het geheel tot een fantastische vakantiewoning waar de familie nog jaren lang met veel plezier van kan genieten.

Bekijk de foto’s van dit project: